HTML

Gondolatok az életből....

Igazából ez csak szimpla merengés az élet dolgairól, amolyan "magamfajta" módon.

Friss topikok

  • Mati: Ohh, ez nagyon szép story volt! Megindító, romantikus, melodramatikus végkifejlettel... sorold éle... (2007.08.09. 01:10) Egy hosszú este....
  • Mati: Sztem az előbbi... (2007.07.01. 02:06) Merengések
  • csikky: Thanks god its kind of you matty (2007.06.24. 10:44) A kezdet of Nyár
  • csikky: Na de matty... (2007.06.24. 10:43) A zöld takony

Linkblog

Az utolsó nap

2007.09.04. 20:50 :: csikky

"....és eljön majdan egy nap, jellemezve átlagos, továbbá hétfő, mikor mi, úgynevezett emberek, utoljára ébredünk...."( ismeretlen)

Fényes lesz majdan a reggel, csiripelnek a madarak, mozgolodnak a kukásautók. Felkelek majd én is, remélve józanul, céltudatosan, és pisilésre készen. Nem rettent meg semmi sem. Sem egy borotvapenge, sem egy kávéfőzés. Harc harcot követ, fánk fánkot, és következik....a soronkövetkező cselekedet.

Bezárni, elindulni, elfelejteni és újra elindulni. Egy kihalt buszmegálló és egy gyanúsan ritkán közlekedő busz...mint mindig. Haladni az úton, elöttem egy másik busz ,amire fölkéne szállnom.

Az iskola elött. Egy erősödő kényszer, egy taszítás, mely nem enged bemenni. De megtörik, mint általában. Lépcsők, emeletek. Olykor hosszúak, olykor rövidek, de inkább az elöbbi. Takarítónénik, kedvesek, ügyesek, köszönök, köszönnek. Belépek a terembe, kihalt, tetszik.

Órák egymás után, lényegtelenek vagy fontosak, múlnak. Dolgozatok, felelések, értelmetlenek, megtörténnek. A büfében a sor áll, csak nő, állok, nem haladok, várok, feladom.

Suli után ugyan az, mint reggel, csak visszafelé. Busz, emberek, jellemek, de ugyis eltünnek.

Otthon. Kis semmit tevés, majd tanulás. Az idő pereg, múlik, én csak csinálom és csinálom, mint minden nap.

Nyugta, majd teljes sötétség. Megint itt van, megint gyötőr, kikészít. Elmegy, a képembe röhög, eltűnik. Jön majd holnap is. Bár ne tenné, megteszi, élvezi. Tudja, hogy nem ez volt az utolsó.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatokazeletbol.blog.hu/api/trackback/id/tr60157572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása