HTML

Gondolatok az életből....

Igazából ez csak szimpla merengés az élet dolgairól, amolyan "magamfajta" módon.

Friss topikok

  • Mati: Ohh, ez nagyon szép story volt! Megindító, romantikus, melodramatikus végkifejlettel... sorold éle... (2007.08.09. 01:10) Egy hosszú este....
  • Mati: Sztem az előbbi... (2007.07.01. 02:06) Merengések
  • csikky: Thanks god its kind of you matty (2007.06.24. 10:44) A kezdet of Nyár
  • csikky: Na de matty... (2007.06.24. 10:43) A zöld takony

Linkblog

Sékszpír-másképp

2007.08.07. 20:51 :: csikky

Júlia - Oh. Romeo! Miért vagy itt Romeo?! Miért zavarod meg szende élvezetem e ismeretlen férfival ágyamban? Miért vagy itt éj közepén, virággal kezedben, büdös kölnitől bűzölögve, förtelmes pápaszemeddel?

Romeo - Oh, öh, Júlia, szívem értelme, ki tortán vagy a hab, kávéban a cukor, türelmi zónák szépe, eljöttem hozzád, hogy színt valljak. Tárd ki elöttem kapudat, kérlek.

Júlia  - Oh, Romeo, hogy képzeled e pofátlan arcátlanságot, még majdan elkapok töled valamit.

Romeo - Nem, nem, nem érted szavaim lényegét te oly gyönyörű analfabéta. Szívem érted dobog, kezem érted dolgozik, vérem miattad foly, légy oly drága, dobj le valamit, hogy felmászhassak hozzád...

Júlia - Oh, Romeo, oly nehéz ezt szépen mondani, lelkemben mindig szerénység lakozott, sosem érdekelt a felszín, csak hogy mit rejt, de - még a legtisztább jó indulattal is - inkább taposson el egy megvadult csorda, mint közelembe engedjem e ronda teremtményt, téged.

Romeo Engedj fel! Engedj fel magadhoz édes szőke! Engedd megmutatni a boldogságot, mely rád vár! Tied mindenem, lelkem, testem, pénzem, szeretlek! Légy enyém örökre!

Júlia - Oh, Romeo, hisz csóróság talaján tengeted életed, szüleid mocsokban úsznak, hogy eltartsanak, mostani ruhád is bűzölög a szagtól...ne merészelj közelíteni!

 Romeo - Drága Júliám! Értsd meg kérlek kisded eszeddel, számomra csak te vagy, te élsz, te repülsz mindenhol, te énekelsz mindent, te táncolsz mindenütt - lenge öltözékben. A szerelem ellen nem tehetünk semmit, kérlek, engedd, hogy felmenjek.

Júlia - Áh, Romeo, hiába fárasztom gyönge ajkaim, nem csak alakod fejletlen, hanem agyad is. Nem szeretlek téged, inkább hálnék egy rút békával, mint veled. inkább vonulnék zárdába...

Romeo - Nem tudod mit beszélsz! Nyitsd ki elvetemült kapukat, beléphessek rajta, és bebizonyítom érzéseimet irántad!

Júlia - Őrség! Őrség!

Két, tetőtől talpig páncélban virító katona lépett ki a vár udvarából, hevesen nyílzápórt zúdítva szerencsétlen Romeora. Júlia semmit mondó arcal tért vissza szeretőjéhez az ágyba.

Szerető - Ki volt e udvaribolondnak való?

Julia - Újabb szerencsétlen lélek. Már a harmadik e héten. Szegények, annak az író kicsodának dolgoznak, nem értem miért küldi őket.

Szerető - Tán hiányban szenved kreatívitásból.

Júlia - Oh, kérlek ne használj íly nehéz szavakat...inkább folytassuk játékunk!

Így se lett volna rossz. Hál' istennek a végén azért ennél jobb mű keletkezett. Olvassuk, vagy ne olvassuk? Ez nem is kérdés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatokazeletbol.blog.hu/api/trackback/id/tr12134730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása